Karaktärer i Frost 2

Vilka blir egentligen karaktärerna i Frost 2? Här reder vi ut vilka av favoriterna från första filmen som återvänder, och vilka nya spännande personligheter vi får möta. Listan uppdateras i takt med att mer info kring Frost 2 läcker ut!

Elsa och Anna

Elsa och Anna i Frost 2

Status: Bekräftad

Japp, systrarna Elsa och Anna dyker självklart upp igen som karaktärer i Frost 2 – något annat vore ju otänkbart. Förmodligen blir de huvudpersoner även denna gång, men Disneys hemlighetsmakeri kan ju också betyda att någon helt annan får stå i centrum i uppföljaren…

Olof

Olof i Frost 2

Status: Bekräftad

Världens mest älskade snögubbe kommer att sprida värme även i nya Frost-filmen. Detta vet vi eftersom den amerikanska röstskådespelaren som gör Olofs röst i ”Frozen” avslöjat att han kommer att vara med även i Frozen 2. Så grattis alla ni som vill se mer av Olofs härliga upptåg!

Kristoffer och Sven

Kristoffer och Sven

Status: Obekräftad

Hittills vet vi inte om Kristoffer och Sven kommer att vara med i Frost 2, men med tanke på hur populära dessa karaktärer så skulle det vara extremt förvånande om de inte kommer tillbaka. Om inte annat vore det häftigt att få reda på vad Kristoffer varit med om under sin uppväxt med stentrollen – något som vi inte fått veta tillräckligt om i den första filmen.

Prins Hans

prins-hans-frost-2

Status: Obekräftad

Prins Hans dök upp en kortis i kortfilmen ”Frozen Fever”, vilket kan antyda att han även får vara med i Frost 2. Samtidigt känns det som att det behövs en ny skurk i Frost 2, så kanske var det sista gången vi såg Prins Hans?

Stentrollen

Stentrollen från Frost

Status: Obekräftad

Stentrollen hade egentligen inte jättemånga scener i första Frost, men de spelade ändå en extremt viktig roll. Och att det finns mer att utforska kring ett trollsamhälle mitt i de mörka skogarna runt Arendal står utan tvivel – vi vågar gissa att stentrollen nog gör comeback även i nya Frost-filmen. Men, inget bör tas för givet. För tänk om Frost 2 utspelar sig någon helt annanstans än i Arendal?

Nya karaktärer?

Vilka eventuella nya karaktärer vi får se i Frost 2 är långt från klart, men vi följer givetvis alla rykten kring detta och uppdaterar denna lista över karaktärer i nya Frost löpande!

Vilka karaktärer anser du måste få dyka upp igen i nya filmen? Skriv gärna dina åsikter nedan!

Kommentera